top of page

Naturopatska celostna obravnava

Krepitev telesa, uma in psihe

Naturopatija spada med alternativno in komplementarno medicino. Deluje celostno in zdravi vzroke obolenj. Razkisa in razsluzi, predvsem pa počisti telo vnetij ter regulira čustva.

Personaliziran pristop

Personaliziran pristop krepitve telesa in psihe po naravni poti zajema kombinacijo različnih izbranih tehnik glede na potrebe posameznika. Lahko uporabimo le eno tehniko ali pa kombinacijo.

F5A6B880-3D90-4D78-9211-5D9BF9F4B5CB.JPG

Izbrane naturopatske tehnike

Prehrana

Individualno prehransko svetovanje glede na konstitucijo.

Čiščenje telesa

Čiščenje toksinov in zajedalcev iz telesa.

Probiotiki & dodatki

Priporočila za probiotike in prehranske dodatke.

Iridološki pregled očesa

Pregled šarenice z iridoskopom.

Krepitev notranjih organov

Protokol in pripročila za krepitev notranjih organov.

Bachove esence

Priprava Bachovih cvetnih esenc.

Celulit & Poletni jedilnik

Naturupatski nasveti za celotno družino

V poletnih mesecih je na udaru srce in celoten žilni sistem. S pravo izbrano hrano in protokoli lahko z lahkoto podpremo in prenovimo celoten organizem ter se pripravimo na jesen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kako izgleda svetovanje?

Pri naturopatskem svetovanju in emocionalnem iridološkem pregledu pristopamo celostno. Ukvarjamo se tako s telesnimi, kot tudi s psihičnimi ali značajskimi izzivi posameznika.

 

Sprva pregledamo celotno telo: podplate, šarenico, jezik, uho, hrbet in obraz. Za prepoznavanje neravnovesij v telesu in šibkosti v delovanju organov uporabljamo celo vrsto tehnik za njihovo uravnavanje. Telo se ustrezno prečisti, razkisa, razsluzi, remineralizira in okrepi energijo.

Vsaka telesna šibkost je tesno povezana z določeno emocijo. Zato se med pregledom osredotočimo na posameznikov psihični in čustven odtis, ki ga je razvijal skozi svoje odraščanje. Z iridoskopom preverimo toksično preobremenitev, pomanjkanje hranil, emocionalen značaj in emocionalne blokade ter po potrebi uporabimo cvetno terapijo.

bottom of page