top of page
kLemen Razinger Nusa Cres high res DSC_8

Tukaj sem, da zbujam

Sem naturopatinja, edukantka psihoterapije in certificirana coachinja zavestnega starševstva.

Po zaključku diplome iz ekonomije, sem v Londonu pridobila svoja prva znanja s področja kitajske tradicionalne medicine.

 

S tem, ko sem prvič postala mama, se je moje zanimanje za delovanje človeškega telesa, uma in psihe le še okrepilo. Znanje in izkušnje sem pridobila s tri-letnim študijem naturopatije v slovenski naturopatski šoli, ki je mednarodno priznana s strani Svetovne naturopatske federacije.

 

Z rojstvom drugega otroka sem se podala v globlje raziskovanje starševstva, čustvenih vzorcev in omejujočih prepričanj. Na newyorškem inštitutu pri Dr. Shefali Tsabary sem zaključila izobraževanje za svetovanje staršem.

 

Pod znamko Zavestna Mama delujem od leta 2020, katera zaobjema dve moji ljubezni: naturopatijo in človeške odnose. Izvajam družinske in osebne coachinge, predavanja in delavnice.

 

Leta 2022 sem soustanovila Poligon Počutja, kjer ustvarjam vsebine in orodja za razvoj čustvene odpornosti otrok in staršev. Lansirala sem emocionalne kartice Počutnice - orodje za razumevanje občutkov in učenje socialno-čustvenih veščin za otroke.

 

Trenutno sem vključena v izobraževanje iz psihoterapije na univerzi Sigmunda Freuda.

 

V svojem studiu izvajam holistične naturopatske in iridološke preglede ter delavnice naravne krepitve & pomlajevanja telesa.

Vzgajam sodobne starše

Osebe v odraslem telesu učim, kako naj odrastejo tudi na emocionalnem nivoju.

Rušim tradicionalna in zastarela prepričanja ter prakse, ki izvirajo bodisi iz kulture ali primarne družine, ki so naša glavna ovira pri vseh izzivih.

Pomagam izluščiti in izrisati emocionalni družinski tloris, da rešim vašo potlačeno resnično naravo.

Ženske poučujem, zakaj je vsakodnevna nega sebe tako vitalna in kaj to zares pomeni.

Nusa Kokol-95.jpg
bottom of page